Lebensmittel- und Getränketechnologie
Vandecandelaere / Marie-Vivien / Thévenod-Mottet / Bouhaddane / Pieprzownik / Tartanac / Puzone
Crossed views between researchers, policy makers and practitioners
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-71640-9
Reimann
Lösungen zur praktischen Umsetzung Textbeispiele, Musterformulare, Checklisten
Fachbuch2025DIN MediaISBN 978-3-410-31812-5
Verantwortung entlang der Lebensmittelwertschöpfungskette
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-658-47933-6
NachschlagewerkLoseblattLoseblattwerk mit 92. Aktualisierung2024Behr's VerlagISBN 978-3-86022-905-7
Alessandrini
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-69389-2
Kommentar zu DIN 10514
Fachbuch4. Auflage2024DIN MediaISBN 978-3-410-38521-9
und ergänzende bilanzierte Diäten
Ratgeber3. Auflage2025Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart (WVG)ISBN 978-3-8047-3263-6
Ramadan
Bioactive Phytochemicals in By-products from Leaf, Stem, Root and Tuber Vegetables
Bioactive Phytochemicals in By-products from Leaf, Stem, Root and Tuber Vegetables
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-80699-5
Grüttner / Kollath-Leiß / Kempken
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-81903-2
Kumar / Bharadvaja / Khare / Anand
Phyconanotechnology: Current Research, Challenges, and Prospects
Phyconanotechnology: Current Research, Challenges, and Prospects
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-82185-1
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-82997-0
Keys to Nutritional Health and Disease
Fachbuch2., Second Edition 20252025SpringerISBN 978-3-031-84199-6
Palacios Riocerezo / Gonzalez Ronquillo
Adaptation to Organic Production Systems
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-88274-6
Chidozie Ogwu / Chibueze Izah
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-90086-0
Challenges, Trends, and Solutions
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-91692-2
Lebensmittelsicherheit Hygieneanforderungen und Managementsysteme
Fachbuch8. Auflage2025DIN MediaISBN 978-3-410-39442-6
Lebensmittelsicherheit Hygieneanforderungen und Managementsysteme
Fachbuch8. Auflage2025DIN MediaISBN 978-3-410-39444-0
Policy, Practice, and Future Directions
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-61900-7
Chemistry of Wines and Winemaking Protocols
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-85530-6