SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition
Ling Tan / Esa Norhaizan
Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects
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Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-98648-2
Tan / Norhaizan
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights
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Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-75318-3
Noore / Pathania / Fuciños
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
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Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-57487-0
Tan / Norhaizan
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-75319-0
Noore / Pathania / Fuciños
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-57488-7
Muhammad Shahbaz / Javed / Park
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2023Springer International PublishingISBN 978-3-031-33643-0
Zia Ul Haq / Riaz / Bashar
Anthocyanins and Human Health: Biomolecular and therapeutic aspects
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-26456-1
Truong / Palmer / Bansal
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23877-7
Tarabella / Burchi
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23856-2
de Noya / González / Robertson
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23410-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-54196-9
Ortega / Robertson
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-53587-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-39415-2
Hypobaric, Hyperbaric and Controlled Atmosphere
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23591-2
Simón / Larretxi / Churruca
Nutritional and Analytical Approaches of Gluten-Free Diet in Celiac Disease
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-53342-1
Science and Technology
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-27739-0
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-42542-5
Tarabella
Food Products Evolution: Innovation Drivers and Market Trends
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-319-23811-1
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer Nature SingaporeISBN 9789811028335