SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition
Ling Tan / Esa Norhaizan
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-75318-3
Noore / Pathania / Fuciños
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-57487-0
Muhammad Shahbaz / Javed / Park
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
Fachbuch2023SpringerISBN 978-3-031-33642-3
Noore / Pathania / Fuciños
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer Nature SwitzerlandISBN 978-3-031-57488-7
Muhammad Shahbaz / Javed / Park
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2023Springer International PublishingISBN 978-3-031-33643-0
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-42542-5
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-39415-2
de Noya / González / Robertson
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23410-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-54196-9
Hypobaric, Hyperbaric and Controlled Atmosphere
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23591-2
Bouletis / Arvanitoyannis / Ntionias
Application of Modified Atmosphere Packaging on Quality of Selected Vegetables
Application of Modified Atmosphere Packaging on Quality of Selected Vegetables
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2014Springer International PublishingISBN 978-3-319-10232-0
Zia Ul Haq / Riaz / Bashar
Anthocyanins and Human Health: Biomolecular and therapeutic aspects
Anthocyanins and Human Health: Biomolecular and therapeutic aspects
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-26456-1
Processing Technology and Quality Improvement
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2014Springer International PublishingISBN 978-3-319-12865-8
Jordan / Leong / Álvarez Ordóñez
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-16286-7
Considerations for Sustainable Food Security in the 21st Century
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-16781-7
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-19138-6
Truong / Palmer / Bansal
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23877-7
Tarabella / Burchi
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-23856-2
Ortega / Robertson
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-53587-6