Methods and Protocols in Food Science
Pozo-Bayón / Muñoz González
Fachbuch2025SpringerISBN 978-1-07-163652-7
Gomez-Zavaglia
Fachbuch2., Second Edition 20252024HumanaISBN 978-1-07-164147-7
Fachbuch2024HumanaISBN 978-1-07-164143-9
Fachbuch2024HumanaISBN 978-1-07-164074-6
Gouda / Li / He
Fachbuch2024HumanaISBN 978-1-07-163937-5
Punia Bangar
Fachbuch2024HumanaISBN 978-1-07-163865-1
Fachbuch2024HumanaISBN 978-1-07-163805-7
Fachbuch2023HumanaISBN 978-1-07-163420-2
Fachbuch2023HumanaISBN 978-1-07-163572-8
Pérez-Rodríguez / Valero / Bolivar
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2025Springer New YorkISBN 978-1-07-164112-5
Dos Santos Pires / Mendes Da Silva
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2025Springer New YorkISBN 978-1-07-164294-8
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer USISBN 978-1-07-164346-4
Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer USISBN 978-1-07-164272-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer New YorkISBN 978-1-07-164180-4
Gomez-Zavaglia
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2., Second Edition 20252024Springer New YorkISBN 978-1-07-164148-4
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer New YorkISBN 978-1-07-164144-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer New YorkISBN 978-1-07-164075-3
Figueiredo González / Reboredo Rodríguez / Martínez Carballo
Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer New YorkISBN 978-1-07-163942-9