Chemistry of Foods
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
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Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67394-8
Furtado / Alves / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67404-4
Alves / Furtado / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67405-1
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67395-5
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-15405-8
Varghese / Parisi / Singla
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-06304-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-69614-6
Current Perspectives
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-66820-4
Antioxidant and Antimicrobial Properties
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80918-8
de Pilli / Baiano / Lopriore
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80936-2
Haddad / Yamani / Abu-Romman
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-79820-8
Sharma / Coniglio / Laganà
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-88473-4
Toxicological Concerns and Safe Use
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-42943-0
Issaoui / Delgado / Iommi
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer Nature SwitzerlandISBN 978-3-030-41134-3
The Palermo Case Study
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-55736-2
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-59091-8
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-93620-8
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer Nature SwitzerlandISBN 978-3-319-16492-2
Singla / Dubey / Ameen
Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
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eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-76923-3
Barone / Barbera
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-50942-6