Chemistry of Foods
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67394-8
Furtado / Alves / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67404-4
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67395-5
Alves / Furtado / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67405-1
Varghese / Parisi / Singla
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-06304-6
Sharma / Coniglio / Laganà
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-88473-4
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-15405-8
Haddad / Yamani / Abu-Romman
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-79820-8
Current Perspectives
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-66820-4
Antioxidant and Antimicrobial Properties
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80918-8
de Pilli / Baiano / Lopriore
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80936-2
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-69614-6
Toxicological Concerns and Safe Use
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-42943-0
Coniglio / Fioriglio / Laganà
Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water
Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-39134-8
Laganà / Campanella / Patanè
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-35228-8
Issaoui / Delgado / Iommi
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-41134-3
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-59091-8
The Palermo Case Study
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-55736-2
Barbera / Gurnari
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-68442-0
Chemistry, Technology, Inspection Procedures
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-25649-8